Home » Nieuws » Donald Trump nu ook digitaal niet meer te missen!

Donald Trump nu ook digitaal niet meer te missen!

Donald Trump blijft sinds zijn presidentschap het nieuws halen, meestal in negatieve zin. Dit keer had het gelukkig niets met politiek te maken, meneer Trump heeft een eigen NFT trading cards collectie gelanceerd.

Trump gaf al aan om met een grote aankondiging te komen, en waar veel mensen dachten aan een politiek statement, waren er maar weinig mensen die dachten aan een Trump NFT collectie. De eerste reacties van de commentatoren waren niet mals, en al snel werd de collectie belachelijk gemaakt. Maar zoals vaker met Donald Trump, is hij de laatse lacher. Binnen enkele uren was de collectie uitverkocht, en de prijzen zijn al verdrievoudigd.

>> GOKKEN MET CRYPTO DOE JE SNEL EN EENVOUDIG – BEKIJK HIER DE BESTE CRYPTO CASINO’S GETEST

Ondanks dat de voormalig president nooit een fan van crypto was, heeft hij vandaag toch gebruik gemaakt van blockchaintechnologie om zijn NFT-handelskaarten uit te brengen. De collectie van 45.000 kaarten bevat afbeeldingen van Trump verkleed als Superman, een astronaut, een cowboy, en vele andere ontwerpen. Er zijn echter beschuldigingen dat het team achter de NFT’s van Trump stockbeelden van Shutterstock heeft gebruikt en de Shutterstock-watermerken op de NFT-foto’s heeft laten staan. Bekijk de NFT’s op opensea.io.

Ondanks die beweringen blijken de NFT-kaarten van Trump dus erg populair en de collectie van Trump is de op één na grootste verkoop achter Bored Ape Yacht Club (BAYC). In totaal is er al aan $3.597.251 aan verkopen geweest.

Ondanks alle ellende die we in de crypto markt mee maken, en de negative nieuwsberichten die we over NFT’s lezen, blijft er genoeg hype voor alles crypto. Bij BC.Game kun je ook NFT’s verdienen.

Scroll to Top