Home » Nieuws » Is Shiba Inu Coin klaar voor een nieuwe rally?

Is Shiba Inu Coin klaar voor een nieuwe rally?

We lazen al dat Shiba Inu Casino’s steeds populairder aan het worden zijn, en de mogelijkheden om met Shiba Inu te gokken worden steeds uitgebreider. Shiba schoot naar een hype status na een enorme prijs rally van duizenden procenten binnen enkele maanden. Drommen mensen schaften de coin aan, maar omdat het niet veel meer dan een hypecoin was viel de prijs weer snel terug. Sindsdien was er weinig hoop meer op nog eens zo’n grote prijs sprong.

>> Gokken met Shiba doe je bij CloudBet.com. Open HIER een account en ontvang een 100% Bonus tot aan 5 BTC!

Begin dit jaar kwam daar verandering in toen bekent werd gemaakt dat de ontwikkelaars achter Shiba hard bezig waren met usercases voor de munt en het opzetten van het Shiba Metaverse. Nu volgt er een update en is er bekent gemaakt dat er doorontwikkeld word aan het Shib Metaverse, met nieuwe locaties die worden vrij gemaakt. De prijs van Shiba is dan ook weer licht aan het stijgen na dit nieuws.

Prijs stijging Shiba onderdeel van algemene positieve markt trend

Shiba Inu is niet de enige crypto curreny die eindelijk weer eens wat positievere trend laat zien. Bitcoin (BTC), de benchmark cryptocurrency, samen met de andere coins uit de top 10 cryptocurrencies zijn de laatste dagen in het groen verhandeld. SHIB’s aanhoudende correlatie met BTC maakt de mogelijkheid dat de memecoin zijn huidige winsten vasthoudt onwaarschijnlijk als de cryptomarkt negatief wordt. Het is dus nog even afwachten of de trend zich langer gaat doorzetten, of dat we nog langer moeten wachten tot de echte ommekeer zal komen.

Laten we hopen dat de Shiba ontwikkelaars goed werk leveren en de hype weer nieuw leven in kunnen blazen, wie weet groeien we dan nog eens richting de cent waarde.

Scroll to Top