Home » Nieuws » Miljoenen jackpot op Wheel of Fortune Gokkast

Miljoenen jackpot op Wheel of Fortune Gokkast

Het zijn wederom de gokkasten die het nieuws halen. Dit keer is het de Wheel of Fortune slot die een gelukkige winnaar financieel onafhankelijk heeft gemaakt. De winnaar, die anoniem wilde blijven, streek ruim $1.2 miljoen op en kan direkt met pensioen.

De Wheel of Fortune gokkasten behoren tot de populairste slot games in de geschiedenis van het gokken, en de populaire titel blijft levensveranderende winsten opleveren. Gelukkig voor de bitcoin gokkers vinden we deze gok automaten ook terug in de crypto casino’s online.

>> SPEEL NU DE WHEEL OF FORTUNE GOKKAST MET GRATIS SPINS BIJ BC.GAME

wheel of fortune logo image
Wheel of Fortune

Maker van miljonairs

De spel ontwikkelaar, IGT, heeft aangegeven dat de $ 1,2 miljoen Wheel of Fortune slot winst al de tweede zeven-cijferige jackpot is die gewonnen is dit jaar op een van haar slot spellen. De winst in september volgde op een speler die in mei een jackpot van meer dan 1,6 miljoen dollar won met IGT’s Wheel of Fortune Gold Spin Triple Red Hot 7s

Een leuk feit, sinds IGT in 1996 met de eerste gokkast van het Wheel begon, hebben de spellen meer dan 1.100 miljonairs gemaakt en meer dan 3,4 miljard dollar aan jackpots opgeleverd.

Andere gokkast aanraders

De Wheel of Fortune is niet de enige slot topper die we kunnen aanraden voor het weekend. Cryptogokken.com licht er twee gokkasten uit die wij als echte aanraders zien voor de liefhebbers van crypto gokken.

NFT Megaways

NFT Megaways is ontwikkeld door Red Tiger, en is een spel dat 8-bit effecten combineert met actuele onderwerpen. NFT Megaways is een slot dat zich richt op de crypto revolutie en een heleboel memes die daarmee verband houden. De actie vindt plaats op een speelveld dat bestaat uit 6 hoofd ‘reels’ met elk maximaal 7 symbolen en een horizontale bovenste ‘reel’ met 4 symbolen die de Crypto Punks Bar wordt genoemd. Als alle rollen vol zijn met symbolen, krijgen spelers 200.704 manieren om te winnen. Audio-visueel is het een droom voor alle 8-bit liefhebbers. NFT Megaways is grafisch grof, sonisch blikkerig en zal sommige spelers terugbrengen naar de goede oude tijd van videospelletjes. Het is echter niet alleen maar nostalgie. Red Tiger heeft de weegschaal slim in evenwicht gebracht door zoveel actuele onderwerpen te gebruiken, zoals de bekende Crypto Punks NFT’s.

>> SPEEL NFT MEGAWAYS BIJ CLOUDBET EN ONTVANG 100% BONUS TOT AAN 5 BTC

The Great Pigsby

Ervaar de 20er jaren in een Art Deco’d stijl online slot genaamd The Great Pigsby Megapays van software provider Relax Gaming. Dit is de opvolger van de eerdere slotgame getiteld The Great Pigsby (2019), dat gebaseerd is op de klassieke roman van F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby.
De actie vindt plaats op een 6-reel Megaways aangedreven spelbord, waarbij elke reel 2-7 symbolen bevat. Winnende combo’s bestaan uit ten minste drie gelijke symbolen op aangrenzende rollen, beginnend vanaf de linkerkant. De symbolen in The Great Pigsby Megapays zijn vergelijkbaar met de eerder gebruikte symbolen, zoals de lager gewaardeerde 10-A royals en de hoger gewaardeerde cigar ‘n whiskeys, platenspelers, tiara’s, lady piggies en gentleman piggies. Als je zes van een soort wint, zijn de winsten ter waarde van 0,4x de inzet voor de lage uitbetalingen, 0,5-3x voor de premies. ‘Wilds’ zijn erg handig. Telkens wanneer er een valt, breidt deze zich uit om alle posities op de betreffende rol te bedekken. Een vermenigvuldigingswaarde die wordt weergegeven op de uitgebreide wild geeft aan hoeveel wild symbolen hij vertegenwoordigt.

>> SPEEL THE GREAT PIGSBY NU BIJ BC.GAME EN ONTVANG GRATIS SPINS

Scroll to Top