Home » Nieuws » Wat zijn de voordelen van gokken met Bitcoins?

Wat zijn de voordelen van gokken met Bitcoins?

Bitcoin wordt om vele redenen beschouwd als een natuurlijke partner voor online gokken. De cryptocurrency heeft veel voordelen die zowel de spelers als de operators ten goede komen.

Privacy
Je kunt anoniem blijven, en er is geen vervelend persoonlijk identificatieproces, noch andere vereisten waaraan je moet voldoen. Veel bitcoin operators zullen u geen vragen stellen. Dit is vooral handig voor spelers uit landen die illegaal online gokken verbieden. De Verenigde Staten zijn hier een goed voorbeeld van.

Snelheid
Bitcoin-transacties, vooral opnames, zijn veel sneller dan traditionele betaalmethodes zoals creditcards/debetkaarten en overschrijvingen. U hoeft niet langer dagen te wachten om uw geld te krijgen.

Veiligheid
Als u uw Bitcoin-portemonnee veilig bewaart, loopt uw account geen risico om gehackt te worden, omdat u aan niemand persoonlijke informatie hoeft te verstrekken.

Lage transactiekosten
De kosten zijn verwaarloosbaar, en vaak dekt de provider de kosten. Bovendien zijn de kosten voor exploitanten om kassafuncties te ontwikkelen ook lager. Daardoor kunnen ze betere kansen en lagere stortingstarieven bieden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top