Home » Disclaimer

Disclaimer

Inleiding

De informatie verstrekt op cryptogokken.com (“website”, “wij”, “ons”) is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie wordt niet geleverd door gecertificeerde financiële experts, juristen of gokexperts. Lees en gebruik de informatie op deze website op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit de informatie of het gebruik van de informatie die op deze website wordt verstrekt, met inbegrip van maar niet beperkt tot fouten, weglatingen, gebreken of onnauwkeurigheden.

Affiliatie

We kunnen commissies of vergoedingen ontvangen voor het promoten van bepaalde producten/diensten. Echter, we doen ons best om alleen producten en diensten te promoten die we goed achten en waarvan we denken dat ze waarde bieden aan onze lezers.

Risico’s met betrekking tot Crypto en Gokken

Investeren in cryptovaluta en deelnemen aan gokactiviteiten brengt financiële risico’s met zich mee. Het is belangrijk om alleen geld te investeren of te gokken dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Gebruik van de website

Door het gebruik van onze website accepteert u dat u de enige bent die verantwoordelijk is voor het gebruik van deze informatie. Wij adviseren altijd om onafhankelijk financieel of juridisch advies in te winnen voordat u een investering doet of deelneemt aan gokactiviteiten. Bekijk ook de wetgeving in land van herkomst over het wel of niet toelaten van crypto gokken.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Scroll to Top