Home » Games » Lotto

Lotto

Het crypto gokken is uiteraard niet gelimiteerd tot alleen crypto casino’s en sportwedden. Loterijen zijn s’werelds meest gespeelde gokspellen, en nu ook te spelen met crypto. Ook voor de crypto gokkers in Nederland en Belgie is dit goed nieuws. Je koopt nu tickets voor de grootste loterijen ter wereld, zoals de Powerball en EuroMillions, met bitcoin, ethereum, Litecoin en meer.


KOOP TICKETS VOOR DE GROOTSTE LOTERIJEN IN DE WERELD MET BITCOIN, ETHEREUM EN ANDERE CRYPTO: POWERBALL, MEGAMILLIONS, EUROMILLIONS, EN MEER. BEZOEK LOTTOPARK.COM EN ONTVANG EEN EXTRA GRATIS TICKET. GEBRUIK EEN VPN SERVICE OM ZONDER RESTRICTIES MEE TE SPELEN!


Wat maakt loterijen zo populair?

Loterijen zijn immens populair en worden bijna in ieder land gehouden. Vaak is een loterij aan de staat verbonden, zoals in Nederland de Staatsloterij is. Ze zorgen voor vermaak en spanning, en geven je hoop en laten je dromen van een levens-veranderende jackpot. Wat trekt ons toch nou aan in de loterij, waarvan we weten dat de winkans bijna nihil is. Is het puur het dromen van gouden bergen? Is het de anitcipatie en spanning van het uitkijken naar de trekking? Misschien het feit dat je het huis kunt verslaan? Of misschien is het gewoon de spanning en het plezier van het spelen en de ‘wat als ik win’ gedachte? Voor de meeste mensen zal het een combinatie van redenen zijn om een ticket aan te schaffen. Wat in ieder geval duidelijk meespeelt in de populariteit van loterijen zijn de volgende punten:

  • Met de kleinste inzetten kunnen de grootste jackpots gewonnen worden
  • Loterijen zijn sterk gereguleerd, wat resulteert in een volledig transparante industrie en de garantie dat trekkingen eerlijk en open zijn
  • Grote winsten kunnen levensveranderend zijn, en kunnen jou absolute vrijheid geven om te doen en laten wat jij wilt
  • Het feit dat het vaak staats gerelateerd is maakt het een laagdrempelig spel dat in alle lagen van de bevolking word gespeeld
  • Er zijn haast geen teleurstellingen bij dit spel. Iedereen gaat er min of meer van uit dat zij niet de winnaar van de jackpot zullen zijn

Het plezier en de opwinding van de hoop om de loterij te winnen zijn waarschijnlijk de belangrijkste drijfveren waarom mensen graag in de loterij mee spelen. Het gaat meestal niet om de daadwerkelijke winst, maar om het potentieel en de hoop van het winnen van een jackpot prijs. Leeftijd schijnt ook niet echt uit te maken, jong en oud, iedereen droomt graag van leuke dingen.

Nu je weet dat je dus ook lotto tickets met Bitcoin, Ethereum en andere crypto coins kunt aanschaffen, laten we ook eens kijken welke loterijen je kunt spelen met crypto.

Speel de Powerball loterij met Crypto

De Powerball loterij is een van de meest bekende Noord-Amerikaanse loterijen die vaak enorme prijzen uitkeert, en nu dus ook te spelen met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Doge en andere crypto coins. Een Powerball ticket kost $2 per spel. Kies vijf nummers van 1 tot 69 voor de witte ballen, en kies vervolgens een nummer van 1 tot 26 voor de rode Powerball. Je kunt de nummers handmatig in geven of je kiest de auto-fill optie, zodat alles automatisch ingevuld word. De Powerball jackpot groeit totdat het wordt gewonnen. De grootste Powerball Jackpot die ooit gewonnen is was maar liefst $1.56 miljard! Dat is nog een een crypto gok waard.

>> KOOP HIER POWERBALL TICKETS

Speel EuroMillions loterij met Crypto

Koop jouw EuroMillions tickets nu met Bitcoin en Ethereum. EuroMillions is een loterij die wordt gespeeld in negen Europese landen. Trekkingen vinden iedere dinsdag-en vrijdagavond plaats, met een minimale gegarandeerde jackpot van € 17 miljoen, die kan rollen tot een indrukwekkende €240 miljoen.
Speel deze week nog mee en maak kans op tientallen miljoenen. Tickets kun je kopen bij de sigarenboer of de AH, maar je kunt ze ook eenvoudig online aanschaffen, bij een website als Lottopark.com, waar je toegang hebt tot alle grote loterijen ter wereld.

>> KOOP HIER EUROMILLIONS TICKETS

Speel MegaMillions loterij met Crypto

Koop nu MegaMillion tickets met Bitcoin, Ethereum, Litecoin of Doge, en maak kans op de enorme jackpot prijzen van honderden miljoenen. Want voor de echte klappers speel je mee in deze loterij, afkomstig uit Amerika. Mega Millions trekkingen worden iedere dinsdag en vrijdag om 23:00 uur ET gehouden. Vijf witte ballen worden getrokken uit een set van ballen genummerd 1 tot 70; een gouden Mega Ball wordt getrokken uit een set van ballen genummerd 1 tot 25. Jij wint als de nummers op een rij van jouw ticket overeenkomen met de nummers van de ballen getrokken op die datum.

>> KOOP HIER MEGAMILLIONS TICKETS

Bij Lottopark.com kun je ook voor de volgende andere loterijen kiezen:

  • SuperEnalotto
  • Eurojackpot
  • El Gordo
  • GG World Lotto
  • en nog veel meer

Al met al zijn er genoeg opties om nationale of internationale loterijen te spelen. Om eenvoudig en snel tickets te kopen doe je dat online bij sites als lottopark. Lotto spellen zijn leuk, laagdrempelig en laten dromen leven, maar we weten allemaal dat het puur gokwerk is. Neem de loterij dus niet te serieus en heb gewoon plezier in het spelen. De jackpot winnen is leuk, maar soms is het net zo leuk om erover te dromen.

Scroll to Top