Home » Nieuws » Crypto ellende blijft aanhouden!

Crypto ellende blijft aanhouden!

Last Updated on November 13, 2022 by Simon

We dachten voorzichtig aan de negatieve trend van de crypto koersen achter ons te laten, maar na wat ‘groene dagen’ is de gehele crypto markt weer in elkaar geklapt. De Crypto ellende blijft voorlopig helaas aanhouden, en het is nu echt gokken om voorspellingen te maken over het verder verloop de komende weken.

>> VERGEET DE CRYPTO ELLENDE – WIN €5000 MET CLOUDBETS ROULETTE TOERNOOI

FTX laat de boel klappen

De reden voor de enorme klap die we nu zien voor de crypto investeerders, werd veroorzaakt door de ineenstorting van de crypto exchange FTX. Deze beurs is over de kop gegaan, nadat reddings pogingen tevergeefs bleken. FTX had aardig wat bekendheid onder vooral bekende Amerikanen, en wist grote investeringen binnen te halen. Nu bleek dat er haast geen dekking meer was, nadat de markt al maanden in een negatieve curve zat, en langzaam naar voren komt dat de boekhouding er ook niet goed uit ziet, is het een verloren zaak en vele investeerders zijn hun geld simpelweg kwijt.

Het grote probleem hier is dat met het wegvallen van deze grote speler, het imago van de crypto markt weer een enorme deuk heeft opgelopen. En het zal wel even gaan duren voordat de markt daarvan hersteld is.

Meerdere correcties op komst?

De gehele markt is ver terug gevallen, op een paar uitzonderingen na. DOGE was er daar 1 van. Waarschijnlijk door de hype die de overname van Twitter door Elon Musk tijdelijk veroorzaakte, ging Dogecoin flink omhoog toen de rest ver terug viel. En voor Polygon lijkt het zelfde te gelden. Na flinke stijgingen beginnen nu de waarschuwingen van flinke correcties voor deze coins binnen te komen. Wat waar zal zijn van die waarschuwingen zal moeten blijken, het enige waar we zeker over kunnen zijn, is dat voorlopig niets zeker is in cryptoland.

Bitcoin blijft overeind

Het is duidelijk dat de crypto markt nog steeds in haar kinder schoenen staat. Ieder negatief nieuws omtrent crypto lijkt nog steeds enorme invloeden op de gehele markt te hebben. Voor ons crypto liefhebbers is het hopen dat we daar de komende jaren uit gaan groeien. Want wat wel duidelijk lijkt te worden is dat, ondanks alle ellende, en de prijsdalingen, de Bitcoin sterk genoeg is om overeind te blijven en al de klappen die het krijgt lijkt te kunnen verwerken. Het gokken met Bitcoin lijkt op het moment dan ook het meest veilig.

Het zullen eneverende dagen zijn voor daytraders, en er zullen ongetwijfeld grote kansen zijn om enorme klappen te maken voor diegenen die kunnen handelen met stalen ballen. Maar voor ons gewone stervelingen lijkt het erop dat we simpelweg geduld moeten hebben, om te zien wat er de komende tijd te gebeuren staat. Tot die tijd kun je jezelf vermaken met de leuke en spannende spellen in de beste crypto casino’s online. Hier zijn jouw crypto coins nog steeds evenveel waard, en kun je uitgebreid gebruik maken van de vele top promoties om zo nog meer uit jouw crypto te halen.

Scroll to Top