Home » Nieuws » Elon Musk blijft records vestigen!

Elon Musk blijft records vestigen!

Last Updated on January 10, 2022 by Crypto meester

Elon Musk’s vermogen groeit in 2022!
Het jaar 2022 is goed begonnen voor Elon Musk. De bekende ondernemer, vooral bekent door zijn Tesla automerk, zag zijn vermogen verder toenemen met bijna 10%.
Alsof de heer Musk nog niet genoeg verdient heeft over de afgelopen Jaren, sprong zijn vermogen in de eerste week van 2022 nog eens met ruim 30 miljard omhoog, wat hem een total oplevert van 304 Miljard Dollar.

Elon Musk’s vermogen groeit in Crypto

Naast dat Elon Musk naam heeft gemaakt met zijn electrische Tesla auto, speelt de man ook een influencer rol als het aankomt op crypto currencies. Het feit dat Musk Bitcoin toevoegde als betalings middel bij Tesla, deed de nummer 1 coin in de wereld meteen naar een nieuw all time high stijgen. Het omgekeerde gebeurde toen hij kort daarna via zijn Twitter liet weten de prijs van BTC aan de hoge kant te vinden. Het zelfde gebeurde met de hype coin Dogecoin. Het feit dat Musk perspectief in deze coin zag, of dat in ieder geval vermelde, is bijna de enige reden waarom dat deze crypto currency zo bekend is en hoog staat qua market cap.

De doorzettende trend dat Elon Musk’s vermogen groeit is interessant te noemen. En met het enorme portfolio met crypto currency dat hij heeft opgebouwd, vraag je je wel eens af aan wat je dat nou allemaal moet uitgeven.

Zal Elon af en toe een bezoekje brengen aan BitStarz voor een leuk slot toernooi? Wat is de kans dat je hem tegenkomt aan de roulette tafel? Je zou denken dat hij er weinig van zou merken als hij wat neerlegt. Ook hij kan niet ontkennen dat het gevoel van spanning en sensatie van het gokken met crypto simpelweg onbetaalbaar is.

Wil jij eens je geluk beproeven bij een erkent Bitcoin- of crypto casino, bezoek dan nu cryptogokken.com!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top