Home » Nieuws » Grote gok om nu te investeren in Terra Luna

Grote gok om nu te investeren in Terra Luna

Last Updated on May 19, 2022 by Crypto meester

Waarom is de prijs van Luna zo sterk gedaald? De catastrofale val van de waarde van Luna kwam toen TerraUSD, de munt die in wezen een stabiele prijs garandeerde, snel devalueerde. TerraUSD was nauw verbonden met het Anchor Protocol, in wezen een spaarrekening voor de munt die een rente van 20% opleverde. Na deze grote crash zijn veel investeerders ook bang voor de stabiliteit van andere stablecoins als de USDT.

Na te hebben genoten van een extreem winstgevend 2020 en 2021, hebben cryptocurrency-investeerders dit jaar een harde terugslag gevoeld, aangezien een aantal alom gehouden munten in waarde zijn gekelderd.

Terra Luna Crash

Vorige week zagen we misschien wel de meest abrupte van alle dalingen, toen de waarde van Luna cryptocurrency daalde van een gecombineerde $ 20 miljard tot bijna nul in slechts een paar dagen. Op een gegeven moment stond de munt genoteerd op $0,00 op Binance, de meest gebruikte cryptocurrency exchange ter wereld.

Wie durft nog te investeren?

ALs je nu nog Terra Luna koopt loop je wel een groot risico. Het wordt nu gewoon gokken als in een casino. De koers kan nog verder zakken maar kan misschien ook zomaar terug op 0,01 cent komen. De verwachting is niet dat de koers nog ooit de 120 dollar zal behalen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top