Home » Nieuws » Luxe horloges kopen met Crypto!

Luxe horloges kopen met Crypto!

Last Updated on October 20, 2022 by Simon

Luxe horloges, zoals Rolex, Breitling en Panerai, kun je nu ook met onder andere Bitcoin en Ethereum aanschaffen.
Websites zoals watchesworld.com bieden een zeer uitgebreid assortiment dure klokken aan, waar jij jouw hard verdiende crypto munten aan kunt uitgeven.

image of luxury watches
Horloges kopen met Crypto

Iedereen wil een rijk lijken

Het lijkt vandaag de dag wel of iedereen het de normaalste zaak van de wereld vind om met dure merk items over straat te gaan. Waar merken als Channel en Louis Vuitton vroeger voor rijke oude dames was, zijn het vandaag vooral jongeren die er mee aan de haal gaan. Mensen zijn veel meer bereid om grote bedragen uit te geven voor een tas of een horloge. Een trend die vooral met de opkomst van sociale media is ontstaan.

Voor crypto gokkers is het in ieder geval een leuke bijkomstigheid, luxe produkten kopen met crypto. Doordat crypto transacties zo eenvoudig zijn word het aanschaffen van een Rolex horloge opeens wel heel eenvoudig. Met 1 goed weekend in 1 van jouw favoriete bitcoin casino’s heb je genoeg crypto om direkt naar een site als watchesworld te gaan en een order te plaatsen.

Crypto Gokken doe je bij CloudBet. Ontvang extra Storting Bonussen iedere donderdag!

Een revolutie op de horlogemarkt

Watches World heeft de betalingsbeschermingsoplossing van UTRUST geïmplementeerd. Hiermee kunnen klanten luxe horloges en andere sieraden kopen met meer dan 100 verschillende cryptocurrencies. En de cryptobetalingen zijn pas het begin van de revolutie, aangezien er nog veel meer diensten worden geintegreert in de blockchainruimte.

Naast de crypto betalingen begrijpt Watches World ook goed de potentie van het Metaverse. Je blijft altijd twijfelaars hebben die niet graag een duur item online kopen, omdat ze het niet eerst goed hebben kunnen zien of ervaren. Om die twijfel weg te nemen werken ze hard aan een 3D-experience, gekoppeld aan een VR bril. De bedoeling is dat jij een virtuele winkel kunt binnen stappen, een van de verkopers kunt aanspreken om vervolgens de horloges te bekijken en eventueel te kopen. Dat klinkt misschien nog een beetje als een ‘ver van me bed show’, maar het is echt een kwestie van tijd voordat we met z’n allen met een VR bril aan het shoppen zijn. Om elkaar in het winkel centrum te ontmoeten hoef je dan ook niet meer de deur uit.

We zijn in ieder geval zeer benieuwd wat de toekomst ons te brengen heeft betreffende crypto, want de mogelijkheden lijken oneindig!

Scroll to Top